Nieuws

Ex-Ajacied Martínez: 'Het is gewoon pure vreugde, ik geniet van elke seconde'

Ex-Ajacied Martínez: 'Het is gewoon pure vreugde, ik geniet van elke seconde'

12-01-2023 16:16 Laatste update: 16:18

Lisandro Martínez is nog altijd aan het nagenieten van de WK-winst met Argentinië. De centrumverdediger van Manchester United blikt ook alvast vooruit op de Manchester derby tegen rivaal Manchester City.

De ex-Ajacied won vorige maand het wereldkampioenschap in Qatar door Frankrijk na strafschoppen te verslaan. ''Het is gewoon pure vreugde. Ik ben ontzettend blij'', reageert Martínez op de kanalen van Manchester United. ''Ik kan echt niet onder woorden brengen hoe het voelt om wereldkampioen te zijn, maar het is te gek. Ik geniet van elke seconde."

''Nu ben ik weer terug bij mijn club en geef ik alles", vervolgt de Argentijnse centrumverdediger. "Het was vreemd om tijdens de competitie een eindtoernooi te spelen, maar als speler moet je je aanpassen, want je hebt er geen controle over. Zoals ik al zei, we moeten klaar zijn en vooruitgaan. Dat is het belangrijkste.''

Komende zaterdag speelt Martínez met Manchester United de belangrijke thuiswedstrijd tegen Manchester City. "Het zou heerlijk zijn om er tijdens mijn verjaardag van te kunnen genieten'', aldus de ex-Ajacied, die op 18 januari zijn 25e verjaardag viert. "Maar het is een derby en die wedstrijden moet je sowieso altijd proberen te winnen.''

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!