Trauner laat van zich horen na ingreep: 'Goed verlopen en met mij gaat het goed'

Gernot Trauner is met succes geopereerd aan zijn knie
9 januari om 11:37

Gernot Trauner is met succes geopereerd aan zijn knie. De verdediger van Feyenoord laat via zijn persoonlijke Instagram-account weten dat de operatie succesvol is verlopen en dat hij het goed maakt.

Op tweede kerstdag maakte Feyenoord bekend dat het Trauner voor meerdere maanden zal moeten missen. De Oostenrijker heeft een meniscusblessure opgelopen die hem voor lange tijd aan de kant gaat houden. Trainer Arne Slot liet zondag voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht zelfs al los dat hij dit seizoen niet meer op de belangrijke Rotterdamse schakel rekent.

Een operatie moest eraan te pas komen om de meniscus van Trauner te herstellen en die is inmiddels achter de rug. De Kale Kletser liet via Instagram weten dat het hem goed vergaat. 'De operatie is goed verlopen en met mij gaat het goed. Bedankt voor alle berichten', klinkt het.

Of Feyenoord nog een (tijdelijke) vervanger voor Trauner gaat halen, is niet bekend. De Rotterdammers lijken de pijlen momenteel voornamelijk te richten op de positie van defensieve middenvelder, aangezien er bijna acht miljoen euro is geboden op Ramiz Zerrouki.