Breaking news

Romano komt met 'Here we go!': Ajax presenteert Rulli binnen 24 uur

Romano komt met 'Here we go!': Ajax presenteert Rulli binnen 24 uur

04-01-2023 23:45 Laatste update: 23:53
3

De transfer van Géronimo Rulli naar Ajax is in kannen en kruiken, meldt Fabrizio Romano. Volgens de doorgaans goed ingevoerde journalist reist de Villarreal-doelman binnen nu en 24 uur af naar Amsterdam om zijn overgang te voltooien.

Eerder op de woensdagavond wisten diverse Argentijnse media, waaronder TyC Sports, naar buiten te brengen dat een akkoord tussen Ajax en de Spaanse club op handen was. Volgens Romano hebben Villarreal en de hoofdstedelingen elkaar inmiddels gevonden in een transfersom.

Naar verluidt was het eerste bod van Ajax dat tien miljoen euro inclusief bonussen bedroeg, niet voldoende. Alhoewel de Italiaanse transferexpert niet rept over een transfersom, wordt er in Argentijnse media gespeculeerd over een totaalbedrag van 12,5 miljoen euro.

Binnen 24 uur zal Rulli naar Amsterdam afreizen. Als hij met succes de medische keuring weet te doorstaan, staat niets meer een samenwerking in de weg. De verwachting is dat de dertigjarige Argentijn zijn krabbel zet onder een meerjarige verbintenis en een oplossing biedt voor het hoofdpijndossier onder de lat bij de ploeg van Alfred Schreuder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!