Breaking news

'Nieuwe Gakpo-opvolger in beeld: PSV richt pijlen op oude bekende'

'Nieuwe Gakpo-opvolger in beeld: PSV richt pijlen op oude bekende'

04-01-2023 16:24 Laatste update: 16:43
2

PSV heeft een nieuwe opvolger voor Cody Gakpo in beeld. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International is Keito Nakamura van Lask Linz in beeld.

Sinds het vertrek van Gakpo naar Liverpool wordt er in Eindhoven ondanks de aanwezigheid van Anwar El Ghazi gezocht naar een opvolger voor de linksbuiten. In die zoektocht zou PSV zijn uitgekomen bij oude bekende Nakamura. De Japanse aanvaller speelde in en 2019 en 2020 nog voor FC Twente.

Nakamura is na Viktor Tsygankov (Dinamo Kiev), Jesper Karlsson (AZ) en Donyell Malen (Borussia Dortmund) de volgende kandidaat op het lijstje van de PSV’ers. De 22-jarige aanvaller speelt momenteel bij het Oostenrijkse Lask Linz. PSV heeft nog geen bod uitgebracht op de vleugelspeler.

De Japanse aanvaller zou tussen de vijf en zes miljoen euro moeten kosten. Nakamura heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Oostenrijkers en is dit seizoen op dreef. In vijftien wedstrijden scoorde de aanvaller acht keer en hij gaf vijf assists.

VoetbalNieuws besprak in deze Youtube-video de namen die eerder de revue passeerden: 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!