timber mogelijk eerder terug bij feyenoord

Feyenoord komt met hoopvolle Timber-update: 'Mogelijk eerder inzetbaar'

30 december om 14:43

Quinten Timber staat voorlopig buitenspel, bevestigt Feyenoord via de officiële kanalen. De middenvelder raakte geblesseerd in het oefenduel met FC Emmen. Het is nog niet duidelijk hoe lang de spelverdeler moet herstellen.

De 21-jarige Timber is sinds zijn komst van FC Utrecht niet weg te denken uit de Feyenoord-basis onder trainer Arne Slot, maar kan voorlopig niet in actie komen. 'De aard van de blessure maakt het op dit moment lastig exact aan te geven wanneer Timber terug kan worden verwacht', schrijft de Stadionclub op de eigen website.

Toch gloort er hoop in Rotterdam-Zuid. 'Na de wedstrijd tegen FC Emmen werd nog gevreesd voor een langdurige afwezigheid van de middenvelder, maar na uitgebreid medisch onderzoek bestaat er een kans dat hij mogelijk eerder inzetbaar is. De komende weken verwacht Feyenoord hier meer duidelijkheid over.'

Diverse media, waaronder het Algemeen Dagblad en ESPN, repten na afloop van het duel met Eredivisie-laagvlieger dat gevreesd moest worden voor een absentie van minimaal twee maanden.