Nieuws

'Flinke tegenvaller voor Feyenoord: Timber maandenlang aan de kant door blessure'

'Flinke tegenvaller voor Feyenoord: Timber maandenlang aan de kant door blessure'

29-12-2022 23:49
3

Quinten Timber is minimaal twee maanden uit de roulatie bij Feyenoord. De middenvelder liep in het oefenduel met FC Emmen een blessure op aan zijn middenvoetsbeentje en moest strompelend het veld verlaten.

De blessure zorgt ervoor dat Timber zeker twee maanden aan de kant staat, melden het Algemeen Dagblad en 1908.nl. Dat is een fikse tegenvaller voor Feyenoord nadat eerder ookal steunpilaar Gernot Trauner een zware blessure opliep. De Oostenrijkse verdediger raakte geblesseerd an zijn knie en is maandenlang uit de roulatie. 

Timber was in de zomerse transferperiode de recordaankoop voor Feyenoord. De middenvelder die overkwam van FC Utrecht knokte zich meteen in de basis en maakte een sterke indruk in de eerste seizoenshelft. De inmiddels herstelde Mats Wieffer lijkt de logische vervanger van Timber. Voor Trauner lijkt er een winterse versterking te worden gehaald, trainer Arne Slot liet eerder al doorschemeren dat Feyenoord ook voor zijn blessure nog een centrale verdediger nodig had.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!