Nieuws

Noppert sluit Heerenveen-exit niet uit: 'Hét moment om geld aan me te verdienen'

Noppert sluit Heerenveen-exit niet uit: 'Hét moment om geld aan me te verdienen'

28-12-2022 14:31

Andries Noppert heeft zich na een korte vakantie weer gemeld bij sc Heerenveen. De sluitpost was het afgelopen WK de eerste doelman van Oranje en kan mogelijk een mooie transfer maken. Noppert durft niet te zeggen of dat er van gaat komen.

"Weet je: ik kan het heel ingewikkeld maken. Maar ik voetbal nu bij de club van mijn dromen. SC Heerenveen is heel speciaal voor mij", aldus Noppert op het persmoment. "Er is een droom uitgekomen, maar nu ben ik terug bij de club en moeten we oppakken waar we mee bezig waren."

"Anderzijds is dit misschien wel het moment voor de club om geld aan mij te verdienen", doelt Noppert op een mogelijke transfer. "We gaan het zien. Ik verwacht dat ik na de winterstop ook nog bij Heerenveen voetbal en dat is absoluut geen straf", aldus de doelman.

Haast met een transfer heeft de keeper van sc Heerenveen echter niet. "Als ik blijf leveren, dan is die interesse er over een halfjaar ook nog wel. Maar goed, dit is wel een bepaald moment (voor een transfer, red.). Daar heb je niet veel verstand voor nodig."