Opstellingen

PSV start met gemengd elftal én zeventienjarige aan oefenduel met Sassuolo

PSV start met gemengd elftal én zeventienjarige aan oefenduel met Sassuolo

17-12-2022 14:26 Laatste update: 14:28

De opstelling van PSV is bekend voor het oefenduel met Sassuolo. Trainer Ruud van Nistelrooij kiest voor de bekende namen, maar maakt ook gebruik van een jongeling die zijn debuut in het eerste van PSV maakt. Fredrik Oppegard is ook van de partij.

Walter Benítez staat op doel bij de Eindhovenaren en ziet een bekende viermans verdediging voor zich. Phillipp Mwene, Jordan Teze, Armando Obispo en Philipp Max staan in de verdediging. Op het middenveld staan Ismael Saibari, Ibrahim Sangaré en de zeventienjarige Tim van den Heuvel. Voorin moeten Noni Madueke, Yorbe Vertessen en Oppegard voor het gevaar zorgen.

Voor Van den Heuvel zal het de eerste officieuze wedstrijd zijn in het shirt van het eerste elftal. De jonge middenvelder speelde dit seizoen negen wedstrijden in de O18-divisie en scoorde daarin één keer. Ook gaf de speler één assist. Van den Heuvel speelde ook twee wedstrijden voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. PSV oefent tegen het Italiaanse Sassuolo, dat vijftiende staat in de Serie A.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!