Transfernieuws

'Premier League-giganten op de stoep bij Atlético Madrid voor handtekening Félix'

'Premier League-giganten op de stoep bij Atlético Madrid voor handtekening Félix'

12-12-2022 12:14
1

João Félix zou wel eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste weken in dienst van Atlético Madrid. Volgens MARCA zou de Portugees in de belangstelling staan van verschillende Premier League-giganten, waarin Arsenal het voortouw zou nemen.

Ondanks de onverwachte uitschakeling van het elftal van Portugal waar Félix een hoofdrol in vertolkte, maakte het land indruk. Met name het duel tegen Zwitserland (6-1) was een wedstrijd om je vingers bij af te likken, één waarin de speler van Atlético Madrid een hoofdrol op zich nam.

Volgens het Spaanse medium zou Arsenal nu op pole position liggen om Félix op te pikken in de Primera Divisón. Eerder op de maandag onthulde The Athletic al dat aanvaller Mykhaylo Mudryk priorteit nummer één was, maar ook de Portugees lijkt nu op de lijst te staan.

Mochten The Gunners op de handtekening van Félix jagen, dan krijgt het wel de nodige concurrentie uit binnen en buitenland. In Premier League zouden Manchester United, Chelsea en zelfs Aston Villa op het vinkentouw zitten, terwijl ook Paris Saint-Germain wel oren zou hebben naar de komst van de nog altijd pas 23-jarige aanvaller.