Nieuws

Bondscoach van Marokko lovend over Ziyech: 'Kan zich meten met de wereldtop'

Bondscoach van Marokko lovend over Ziyech: 'Kan zich meten met de wereldtop'

22-11-2022 19:42
1

Walid Regraoui, de bondscoach van Marokko, heeft zich lovend uitgesproken over Hakim Ziyech. De ex-Ajacied kan zich volgens zijn trainer meten met de beste spelers van de wereld.

Ziyech zat een tijd lang niet bij de selectie van de Marokkaanse ploeg, omdat hij niet door een deur kon met voormalig-bondscoach Valid Halilhodzic. De vervanger van de inmiddels ontslagen Bosniër kan het wel goed vinden met de creatieve linkspoot. "Ziyech heeft exceptionele kwaliteiten. Als hij met vertrouwen speelt, kan hij zich meten met de beste spelers van de wereld", vertelt Regraoui een dag voor de WK-wedstrijd tussen Marokko en Kroatië.

Marokko staat voor een zware opgave, erkent Regraoui. "Ja, Kroatië is regerend vice-wereldkampioen. En ja, zij hebben ontzettend goede spelers. Maar wij hebben ook topspelers, want wij hebben bijvoorbeeld Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui", stelt de bondscoach van Marokko. Er wordt woensdag om 11.00 uur afgetrapt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!