Nieuws

Dumfries valt uit, maar verzekert: 'Met mij gaat het goed, geen problemen'

Dumfries valt uit, maar verzekert: 'Met mij gaat het goed, geen problemen'

30-10-2022 09:03 Laatste update: 09:06
2

Denzel Dumfries viel zaterdag geblesseerd uit in het duel met Sampdoria, maar de Nederlandse verdediger stelt dat de schade meevalt. Met het oog op het WK hoeft de oud-PSV'er zich naar eigen zeggen geen zorgen te maken. 

Dumfries kreeg in de warming-up al een nare tik op de enkel en leek daar veel last van te hebben, maar de verdediger kon gewoon starten in het duel met Sampdoria. Inter won in eigen huis met 3-0, maar zal wel dat Dumfries ruim tien minuten voor tijd naar de kant werd gehaald. Dumfries liet via sociale media weten dat de schade meeviel. 'Met mij gaat het goed, geen problemen. Bedankt', reageert de verdediger op een vraag van een fan. 

De verdediger speelde tussen 2018 en 2021 voor PSV en maakte vervolgens de overstap naar I Nerazzurri. Aanvankelijk was er veel scepsis over de overstap naar de Italiaanse top, maar inmiddels is Dumfries niet meer weg te denken uit de basiself van Inter. De verdediger heeft vóór het WK nog een pittig schema voor de boeg: Bayern München, Juventus, Bologna en Atalanta Bergamo zijn de tegenstanders in november.