Nieuws

'Ronaldo mag transfervrij vertrekken, maar United ontving nog geen bod van clubs'

'Ronaldo mag transfervrij vertrekken, maar United ontving nog geen bod van clubs'

22-10-2022 14:45

Cristiano Ronaldo mag transfervrij vertrekken bij Manchester United, maar de club heeft nog geen biedingen ontvangen van geïnteresseerde clubs, meldt ESPN. De Portugees zit momenteel niet bij de wedstrijdselectie na het duel met Tottenham Hotspur. 

ESPN meldt dat United al sinds de zomer openstaat voor een vertrek van Ronaldo. De speler mag zelfs transfervrij vertrekken, maar vanwege de exorbitante salariseisen en de mindere vorm van de 37-jarige spits staan clubs niet te springen. 

Ronaldo kent een lastig seizoen bij United en misdroeg zich al meermaals. De vedette weigerde tijdens het duel met Spurs in te vallen en vertrok vroegtijdig naar de kleedkamers. Ronaldo wil sinds de zomer zelf ook al weg en heeft dat meermaals duidelijk gemaakt binnen de muren van Old Trafford, aldus ESPN. 

United hoopt dat Ronaldo opleeft tijdens het WK met Portugal en dat clubs zich vervolgens melden. Alleen het Saoedische Al-Hilal heeft zich gemeld voor de Portugees, maar Ronaldo eist Champions League-voetbal bij de club waar hij eventueel naar zou vertrekken.