Nieuws

Van Nistelrooij bevestigt afwezigheid De Jong en Mauro, Madueke twijfelgeval

Van Nistelrooij bevestigt afwezigheid De Jong en Mauro, Madueke twijfelgeval

14-10-2022 10:39

Noni Madueke en Jarred Branthwaite zijn komend weekend tegen FC Utrecht een twijfelgeval bij PSVLuuk de Jong en Mauro Júnior zijn nog niet van de partij. Beide spelers zijn nog niet fit genoeg om in actie te komen.

Noni Madueke traint vrijdag en zaterdag mee met de selectie in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Utrecht, meldt het Eindhovens Dagblad. Mocht de Engelsman daar goed doorheen komen, zal hij onderdeel zijn van de selectie komende zondag. In het geval dat de aanvaller bij de wedstrijdselectie zit, zal hij op de bank plaatsnemen en wellicht als invaller zijn minuten maken. Branthwaite behoort ook tot de twijfelgevallen komend weekend. De verdediger kreeg tegen Feyenoord zijn kans in de basis, maar raakte kort daarna geblesseerd.

De Jong en Mauro zijn er aankomend weekend definitief niet bij. Beide spelers trainen nog niet mee met de selectie, waardoor de wedstrijd tegen Utrecht te vroeg voor hen komt. De mogelijkheid bestaat dat De Jong er tegen Arsenal wel bij is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!