Nieuws

'Gemengde gevoelens' bij Timber: 'Op Europees niveau moet je genadeloos zijn'

'Gemengde gevoelens' bij Timber: 'Op Europees niveau moet je genadeloos zijn'

13-10-2022 21:58 Laatste update: 21:58
3

Quinten Timber kijkt met gemixte gevoelens terug op de remise tegen FC Midtjylland. Het Europa League-duel eindigde in 2-2, maar volgens de trefzekere middenvelder had Feyenoord moeten winnen.

Timber stond na afloop met 'dubbele gevoelens' voor de camera van ESPN. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld en veel kansen gecreëerd, maar uiteindelijk speel je gelijk, waar je eigenlijk had moeten winnen. Je kan er positieve dingen uithalen, maar op Europees niveau moet je genadeloos zijn en het afstraffen. Zonde dat we weer een goal tegenkrijgen uit een standaardsituatie, dat mag niet gebeuren."

Lutsharel Geertruida stond tegen de Denen als controlerende middenvelder opgesteld en dat beviel Timber wel. "Nu ik Lutsharel achter me heb, kan ik wat meer aanvallen. We kunnen meer loopacties in de diepte maken", aldus de middenvelder. "Ik denk wel dat je kan zeggend dat we vandaag een goede wedstrijd hebben gespeeld. Dan moet je hem eigenlijk ook winnen. Nu moeten we volledig focussen op zondag, besluit Timber, doelend op de kraker tegen AZ.