Nieuws

Noppert voor het eerst bij Oranje: 'Zal iedereen wel even een hand moeten geven'

Noppert voor het eerst bij Oranje: 'Zal iedereen wel even een hand moeten geven'

19-09-2022 08:41

Andries Noppert zal zich op maandag melden in Zeist. De SC Heerenveen-keeper werd afgelopen week voor het eerst opgeroepen voor de selectie en gaat zich voorbereiden op interlands met Polen en België.

"Ik ga zeker genieten, maar vooral hard werken", zei hij tegenover ESPN volgens De Telegraaf. "Het allerbelangrijkste is dat ik het moet laten zien. Dat heb ik zelf in de hand."

Op zondag na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen FC Twente, bereidde de doelman zich mentaal al even voor. "Ik ga zo mijn koffertje inpakken en morgen ga ik naar Zeist en kijken wat daar de bedoeling is", lacht hij.

Vanaf maandag zit de 28-jarige Noppert in dezelfde kleedkamer als sterren Virgil van Dijk en Frenkie de Jong. "Ik kijk ernaar uit. Het is heel erg mooi daartussen te zitten, die jongens hebben allemaal ontiegelijk veel ervaring. Ik zal iedereen wel even een hand moeten geven", aldus de 2.03 meter lange doelman. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!