Nieuws

ESPN-analisten eensgezind: 'Gimenez kan heel veel goals gaan maken voor Feyenoord'

ESPN-analisten eensgezind: 'Gimenez kan heel veel goals gaan maken voor Feyenoord'

13-09-2022 08:33

Feyenoord heeft met Santiago Gimenez een échte spits in huis, denken Kenneth Perez en Mario Been. De analisten van ESPN voorspellen dat de Mexicaan zo maar eens 'heel veel goals kan gaan maken'.

Gimenez scoorde dit weekend tegen Sparta op aangeven van Igor Paixão. "Die loopactie door naar de eerste paal te bewegen is gewoon typisch voor een echte spits", aldus Perez bij ESPN. "Dan zie je ook dat je niet lang met elkaar hoeft te spelen om elkaar te kunnen begrijpen. Ik heb het gevoel dat hij minder bezig is met het spel van Feyenoord, maar dat hij alleen maar denkt aan hoe hij in de zestien meter kan komen en hoe hij daar kan toeslaan en scoren."

Ook Been is te spreken over de Feyenoord-aanwinst. De vooractie van Gimenez is ook volgens hem kenmerkend voor een typische spits. "Kenneth en ik zeiden net op de bank al tegen elkaar: deze kan wel eens heel veel goals gaan maken. Dat doelpunt tegen Sparta was geweldig. Die vooractie van hem is gewoon echt goed gedaan. Eerst wegbewegen en daarna opduiken bij de eerste paal."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!