Nieuws

Onderhandeling loopt uit de hand: 'Handgemeen rondom transfer De Tómas'

Onderhandeling loopt uit de hand: 'Handgemeen rondom transfer De Tómas'

10-09-2022 15:59 Laatste update: 16:05

Espanyol-spits Raúl de Tomás maakt een uiterst opmerkelijke periode mee. De spits wil vertrekken bij Espanyol en een tranfser maken naar Rayo Vallecano. Echter lijkt de transfer van de baan na een handgemeen tussen de vertegenwoordigers van de spits en de clubleiding.

Afgelopen seizoen was de spits nog topscorer voor Espanyol, maar dit seizoen is De Tómas op een zijspoor geraakt. Toen Rayo-voorzitter Martín Presa een ontmoeting had met de zaakwaarnemer van De Tómas om een transfer te bespreken liep het echter uit de hand. Presa beweert dat hij vorige maand een kopstoot heeft gekregen van een vertegenwoordiger van de Spaanse speler, nadat Presa zelf de desbetreffende vertegenwoordiger zou hebben geslagen. De voorzitter moest zich laten behandelen in het ziekenhuis en heeft naderhand aangifte gedaan bij de politie, meldt ESPN.

De aanleiding van de vertrekwens is het feit dat De Tómas en trainer Diego Martínez niet door één deur kunnen. Hoewel Espanyol mee wilde werken aan een vetrek was de transfer niet voor één september afgerond. De aanvaller lijkt zich nu te kunnen verheugen op een plek op de tribune.