Nieuws

'Leuk dat Antony scoorde, maar ga niet meteen onze badge kussen voor de camera'

'Leuk dat Antony scoorde, maar ga niet meteen onze badge kussen voor de camera'

05-09-2022 14:50 Laatste update: 17:24
2

Waar Manchester United zondag opnieuw een succes boekte tegen Arsenal (3-1 winst) nam er één speler direct de hoofdrol op zich. Kersvers aanwinst Antony maakte gelijk een goal en vierde dit op opvallende wijze. Ron Snellen zegt in The King of Manchester dat hij "effe normaal moet blijven doen."

"Het was leuk dat hij scoorde, maar ga niet de badge van onze club kussen voor de camera. Dat mag je doen als je twee keer landskampioen bent geworden. De supporters houden daar ook niet van", begint Snellen zijn verhaal.

Het is niet de eerste keer dat de Braziliaan het logo van zijn werkgever kust. Bij Ajax was dat ook onderdeel van zijn juichritueel. "Er valt natuurlijk heel veel van hem af en ik denk dat die man ook vol met emoties en spanning zat. Maar wij als supporters hebben zoiets van, doe wel even normaal. Ga eerst lekker twee of drie jaartjes voetballen en dan mag je ons logo kussen."

"Bij de fans in Engeland leeft het ook", vervolgt Snellen. "Hij heeft natuurlijk een gigantische last op zich met dat prijskaartje van honderd miljoen, dat snappen we. Het is je eerste wedstrijd voor United, je maakt een mooi doelpunt maar effe normaal blijven doen."