Misidjan niet eens met reserverol bij Twente: 'Slaan met hem wedstrijdje over'

30 augustus om 14:27

FC Twente heeft te maken met personele problemen binnen de selectie. Een groot aantal spelers is vanwege ene blessure niet beschikbaar en daar komt Virgil Misidjan bij. De aanvaller kan zich niet schikken in een reserverol, meldt TC/Tubantia.

Bij de Tukkers ontbreken Robin Pröpper, Michel Vlap, Michal Sadilek en Sem Steijn vanwege een blessure. Het viertal kan niet in actie komen tegen Excelsior. Trainer Ron Jans laat weten dat ook Misidjan niet bij de selectie zal zitten voor het duel met de Rotterdammers. De aanvaller is het niet eens met zijn reserverol. "En daarom slaan we met hem een wedstrijdje over", aldus de coach.

Misidjan begon het seizoen in de basis, maar lijkt zijn plek bij de eerste elf verloren te zijn aan Christos Tzolis. Tegen FC Volendam begon Misidjan ook op de bank. De aanvaller viel in, maar maakte geen geweldige indruk.

Door de afwezigheid van Misidjan mist Twente de nodige potentiële basisspelers tegen Excelsior. Aanvoerder Pröpper heeft een hamstringblessure. Vlap en Steijn hebben een hersenschudding.

FC Twente speelt woensdag om 21.00 tegen Excelsior. De Tukkers spelen thuis in de eigen Grolsch Veste.