Transfernieuws

Gakpo over Antony-akkoord: Leuk voor hem, maar voor mij heeft dat geen invloed

Gakpo over Antony-akkoord: "Leuk voor hem, maar voor mij heeft dat geen invloed"

28-08-2022 17:12
3

Cody Gakpo aast nog altijd op een vertrek bij PSV. De aanvaller verwacht nog een aantal ‘hectische dagen’ in aanloop naar de transferdeadline.

Gakpo was met twee assists en een doelpunt erg belangrijk voor PSV bij de 1-6 zege op Excelsior. Mogelijk speelde Gakpo zijn laatste duel voor de ploeg van Ruud van Nistelrooy. "Het wordt hectisch, denk ik", laat de aanvaller weten tegenover ESPN. "Ik kan er momenteel niks over zeggen. Wat ik al eerder zei: het hele plaatje moet kloppen. Het is een puzzel en in de komende dagen ga ik kijken welke puzzel het meest klopt. Voor mij is het ook zeker geen straf om bij PSV te blijven. Ik hoor het allemaal wel in de komende dagen."

Manchester United is een van de geïnteresseerde clubs, erkent de linksbuiten. "Maar er zijn ook andere opties. United is wel een serieuze optie. Ik hoor het allemaal wel. Ik probeer me ervan af te sluiten, maar dat is wel lastig." The Mancunians lijken dicht bij de komst van Antony, maar dat heeft geen gevolgen voor de aanvaller. "Leuk voor hem, maar voor mij heeft dat geen invloed", aldus Gakpo. "Ik probeer mij te focussen en er niet te veel mee bezig te zijn, maar het is wel lastig. Ik verwacht nog hectische dagen."