Nieuws

Schreuder: 'Moment is nog niet gekomen, verwacht dat Antony bij Ajax blijft'

Schreuder: 'Moment is nog niet gekomen, verwacht dat Antony bij Ajax blijft'

25-08-2022 21:08

Alfred Schreuder verwacht dat Antony bij Ajax zal blijven. De Braziliaanse dribbelaar staat voor een transfer naar Manchester United en begrijpt dat de Ajacied op dit moment in een moeilijke situatie zit.

"Antony traint nog niet met de groep mee, maar ik heb hem wel iedere dag gezien. Die status is nog niet veranderd sinds afgelopen zondag. Hij heeft nu met Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra gesproken. Hij is er nog niet klaar voor. Ik accepteer dat op dit moment. Ik wil het vooral met de jongens doen die wel graag willen spelen", aldus Schreuder tijdens het persmoment.

De oefenmeester van Ajax is niet teleurgesteld in de houding van de Braziliaan. "Ik begrijp zeker dat het voor hem een moeilijke situatie is. Of hij er zondag bij is? Dat gaan we zien hoe zich dat vrijdag en zaterdag ontwikkelt." De transferdeadline komt steeds dichterbij en Ajax wil tot een bepaalt moment spelers verkopen. "Dat moment is niet gekomen, maar ik ga ervan uit dat Antony bij Ajax blijft spelen."

"Over bedragen weet ik niets. Wat hij persoonlijk wil, daar kan ik even niets mee", vervolgt Schreuder. "Ik heb er begrip voor dat hij heel graag wil, maar hij heeft een contract en Ajax is volgens mij ook best een aardige club. Wij hebben al heel veel spelers verkocht. En er zijn ook spelers hier naartoe gekomen met een bepaalde ambitie. Daar kijk ik ook naar. Ik vind dat we sterk zijn."