Nieuws

Klopp baalt van zwak optreden Liverpool: 'We verdienden niet meer dan dit'

Klopp baalt van zwak optreden Liverpool: 'We verdienden niet meer dan dit'

06-08-2022 16:25 Laatste update: 16:29

Jürgen Klopp schuilt zich niet achter de teleurstellende wedstrijd van Liverpool FC tegen Fulham FC. Laatstgenoemde speelde naar behoren, maar The Reds lieten zich gemakkelijk aftroeven en ontsnapten met een punt.

Na afloop van het duel was Klopp stellig over de prestatie van zijn ploeg. Uiteindelijk waren het Darwin Núñez en Mohamed Salah die nog een punt redde voor de nummer twee van het afgelopen seizoen. "We hebben een punt overgehouden aan een heel slechte wedstrijd van onze kant", geeft Klopp toe tegenover Sky Sports. "De houding was vanaf het begin al verkeerd. Meer dan dit verdienden we niet."

Mede door een assist van Kenny Tete en twee treffers van de uitblinkende Aleksander Mitrovic begint Fulham prima aan het seizoen op het hoogste niveau. "Onze performance moet veel beter dan dit", gaat Klopp verder. "We deden het tegenovergestelde van wat de bedoeling was." Virgil van Dijk veroorzaakte zijn eerste strafschop in het shirt van Liverpool en er was enige discussie of de strafschop terecht was. Daar wil Klopp niet achter schuilen. "Het lag niet aan de scheidsrechter", besluit de manager.