Horrorscenario voltrekt zich voor smaakmaker Tissoudali: streep door WK

1 augustus 2022 om 12:12

Tarik Tissoudali heeft in de wedstrijd tegen Sint-Truiden een zware knieblessure opgelopen. Daarmee gaat er voor de aanvaller een streep door zijn deelname aan het WK in Qatar en is een eventuele transfer van de baan.

De verwachting is dat de Marokkaan zes maanden uit de roulatie is, meldt zijn werkgever KAA Gent via de officiële kanalen. Direct na afloop van het duel gaf Tissoudali al aan te vrezen voor het ergste. Dat doemscenario is dus uitgekomen. Tijdens de wedstrijd moest hij na een half uur spelen geblesseerd het veld verlaten. 'Het verdict is zwaar', zo laat Gent weten.

De voorste kruisband van zijn knie is afgescheurd. Het is dan ook uitgesloten dat Tissoudali namens Marokko kan deelnemen aan het WK in Qatar. Daarnaast is een transfer naar het Qatarese Al-Rayyan van de baan. Bij die club uit het oliestaatje lag naar verluidt een miljoenensalaris voor hem klaar. 'Veel dromen vallen weg, maar Allah heeft altijd een beter plan dan het mijne. Ik beloof dat ik nog sterker zal terugkeren. Ik wens mijn team succes dit seizoen en zal terugkeren in de play-offs', reageert Tissoudali via Instagram op zijn blessure.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @tissoudali14