Transfernieuws

'AZ ziet Midtsjö voor 3,5 miljoen euro vertrekken naar Turkse topclub'

'AZ ziet Midtsjö voor 3,5 miljoen euro vertrekken naar Turkse topclub'

27-07-2022 21:29 Laatste update: 21:30

Fredrik Midtsjö gaat AZ verruilen voor Galatasaray. De Noorse middenvelder vertrekt na vijf jaar uit Alkmaar en levert ongeveer 3,5 miljoen euro op, meldt Nettavisen.

Midtsjö kwam in 2017 over van Rosenborg BK en maakte meteen een ijzersterke indruk bij AZ. De middenvelder wist zich direct in de basis te spelen en verdween daar niet meer uit. Na vijf seizoenen is de Noor toe aan een nieuw avontuur en dus gaat AZ hem verkopen. Midtsjö beschikt in Alkmaar nog maar over een eenjarig contract, maar toch vangt de club naar verluidt 3,5 miljoen euro. 

AZ wil wel pas meewerken aan de transfer als de returnwedstrijd tegen Tuzla City achter de rug is. Het heenduel werd met 1-0 gewonnen en aanstaande donderdag valt de beslissing. Midtsjö zal bij de selectie zitten en trainer Pascal Jansen kan gewoon een beroep doen op de middenvelder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!