Transfernieuws

'AZ ontvangt formeel bod uit Turkije voor Noorse sterkhouder Midtsjö'

'AZ ontvangt formeel bod uit Turkije voor Noorse sterkhouder Midtsjö'

26-07-2022 14:35

Fredrik Midtsjo staat in serieuze belangstelling van Galatasaray, meldt het Turkse TRT Spor. Naar verluidt hebben de Alkmaarders een formeel bod ontvangen voor de Noorse controleur.

Midtsjö moet het middenveld van Galatasaray gaan versterken. Het is op dit moment onduidelijk welk bedrag de Turken hebben geboden voor de Noorse sterkhouder van AZ. Galatasaray eindigde vorig seizoen op de dertiende plek, waardoor er veel werk aan de winkel is voor de Turkse grootmacht. Volgens TRT Spor is Midtsjö de perfecte man op het middenveld om de ploeg van Patrick van Aanholt weer aan het voetballen te krijgen.

De 28-jarige Noor speelt al zes seizoenen in Alkmaar en staat naar verluidt open voor een vertrek. Midtsjö staat in de belangstelling van verschillende topclubs en ontbrak in de basiself voor het Conference League-duel met Tuzla City (1-0). De mogelijkheid bestaat dat AZ wilde voorkomen dat hij tegen een blessure aan zou lopen. In totaal speelde Midtsjö 194 officiële wedstrijden in Alkmaarse dienst, waarin hij zeven keer scoorde en 31 assists leverde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!