Transfernieuws

'Manchester City ziet de volgende speler voor 35 miljoen naar een concurrent gaan'

'Manchester City ziet de volgende speler voor 35 miljoen naar een concurrent gaan'

16-07-2022 17:05

Arsenal en Manchester City hebben een akkoord bereikt over Oleksandr Zinchencko. De linksback van Oekraïense komaf maakt daarmee naar alle waarschijnlijkheid een binnenlandse transfer.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De twee Engelse grootmachten zijn het eens geworden over een transfersom van om en nabij de 35 miljoen euro. Het enige wat Zinchenko nog van een stap naar de Londense club scheidt, zijn de onderhandelingen over de persoonlijke voorwaarden.

Na één jaar bij PSV maakte Zinchenko vijf jaar geleden de overstap naar The Citizens. De Oekraïner heeft aardig wat prijzen gepakt tijdens zijn periode onder Pep Guardiola. 4 Premier League-titels, 1 FA Cup, 4 League Cups en 2 Community Shields staan op zijn naam. De linksback kwam dit seizoen slechts vijftien keer in actie, aangezien hij een van de beste linksbacks ter wereld voor zich heeft: Joao Cancelo.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!