Nieuws

Maher: 'Dat er dingen spelen is duidelijk, maar hoef niet ten koste van alles weg'

Maher: 'Dat er dingen spelen is duidelijk, maar hoef niet ten koste van alles weg'

07-07-2022 10:11

Adam Maher is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste wedstrijden in het shirt van FC Utrecht. De 28-jarige middenvelder staat voor een buitenlandse transfer, maar vooralsnog is er geen overeenkomst getekend.

"Ik hoef niet ten koste van alles weg", benadrukt Maher in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat er dingen spelen is duidelijk. Alleen: zo lang er niks getekend is, speel ik gewoon hier en geef ik alles." Zo kwam de voormalig Oranje-international ook in de tweede helft in actie in de oefenwedstrijd tussen Utrecht en het Belgische KRC Genk (1-2). Eerder gaf Maher al aan dat hij nog een mooie buitenlandse transfer wil maken deze zomer.

De nieuwe hoofdtrainer Henk Fraser is erg te spreken over Maher. "Dat voelt als een heel groot compliment”, zegt de 28-jarie middenvelder. Het tweetal werkte ook al samen in de belofteteams van Oranje. "Deze trainer is altijd open en duidelijk. Je weet onder hem waar je aan toe bent. Dat is een prettig gevoel. Aan de andere kant weet je in het voetbal hoe het werkt: het kan zomaar zo zijn dat je over een paar dagen of over een week ergens anders speelt. Maar zover is het pas als alles zwart op wit staat", besluit Maher.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!