Atlético Madrid doet nieuw bod op Walter Benítez

'Atlético keert terug bij PSV: bod op keeper echter nog altijd te laag'

10 juli om 10:00

Atlético Madrid neemt niet genoegen met de eerste 'nee' van PSV. De Spanjaarden keren terug in Eindhoven met een nieuw bod op de keeper. Echter lijkt een mogelijke transfer nog altijd ver weg.

'Atlético Madrid gaat het bod op Benitez waarschijnlijk nog wel verhogen', schrijft Eindhovens Dagblad-journalist Rik Elfrink op X. 'Het lijkt er niet op dat het op korte termijn enorm veel meer wordt dan de gemelde twee miljoen. Voorlopig is een transfer dus nog niet aan de orde en blijft de keeper nog bij PSV, dat miljoenen meer wil.'

De zaakwaarnemer van de Argentijn zou al naar Spanje zijn afgereisd om te gaan praten met Atléti, maar dan moet het bod dus wel omhoog. Eerder werd een bedrag van rond de tien miljoen euro gemeld. Ongeacht de prijs die PSV voor Benítez vangt zal het winst maken. In 2022 kwam de keeper transfervrij over van Nice, nadat zijn contract was afgelopen.

Benítez is niet de enige speler die van aandacht van Atlético Madrid geniet binnen de Eredivisie. Ook Dávid Hancko staat in de belangstelling, maar ook het bod wat bij Feyenoord is neergelegd is vooralsnog veel te laag. Ook daar zette de Rotterdammers een simpele streep door het eerste voorstel. Mogelijk omdat de vraagprijs van PSV en het bod van de Spanjaarden zo ver uit elkaar liggen komt het wel niet tot een akkoord.