Dit zegt Dávid Hancko over een eventueel vertrek bij Feyenoord

Dit zegt Dávid Hancko over een eventueel vertrek bij Feyenoord
9 juli om 21:02

Dávid Hancko heeft zich ontwikkeld tot een cruciale speler voor Feyenoord en staat nu in de belangstelling van zowel Atlético Madrid als Manchester United. Ondanks deze interesse is hij nog tevreden bij de Rotterdamse club.

Hancko's marktwaarde is sinds zijn komst bij Feyenoord aanzienlijk gestegen. Bij zijn komst in 2022 was hij 7,5 miljoen euro waard, nu schat Transfermarkt zijn waarde op 35 miljoen euro. "Als ik eerder had geweten hoe goed het hier is, had ik veel eerder voor Feyenoord gekozen", zegt Hancko in een interview met het Slowaakse Forbes. Hij prijst vooral trainer Arne Slot voor zijn ontwikkeling. "Hij heeft mij geleerd hoe ik situaties op het veld moet herkennen."

Hancko benadrukt de professionaliteit bij Feyenoord vergeleken met zijn tijd bij Fiorentina in Italië. "In Italië was alles veel losser. Toen ik bij Feyenoord kwam, was alles geregeld. Mijn hotel, mijn appartement en zelfs het internet waren direct beschikbaar. De club zorgde ervoor dat alles soepel verliep", vertelt hij. Hancko voelt zich thuis in Rotterdam en waardeert de steun van de club.

Ondanks de interesse van Atlético en Manchester United, heeft Hancko geen haast om Feyenoord te verlaten. "Ik ben meer dan tevreden in Rotterdam", zegt hij. "Als er een aanbieding komt, zal ik goed nadenken of het de moeite waard is om te vertrekken. Bij Feyenoord voel ik me thuis en heb ik geweldige ervaringen opgedaan. We spelen volgend seizoen in de Champions League, wat een ongelooflijke ervaring is."