Wanneer speelt Go Ahead Eagles de tweede voorronde van de Conference League?

Wanneer speelt Go Ahead Eagles de tweede voorronde van de Conference League?

19 juni om 10:40

Go Ahead Eagles kende een fantastisch seizoen in de Eredivisie. In de play-offs wist de club uit Deventer af te rekenen met FC Utrecht, waardoor Go Ahead zich mag opmaken voor Europees voetbal. VoetbalNieuws.nl vertelt je wanneer Go Ahead Eagles Europees in actie komt. 

Go Ahead Eagles weet woensdagmiddag wie de tegenstander wordt in de tweede voorronde van de Conference League. De UEFA koppelde woensdagochtend de Deventenaren al tijdens een voorloting aan SK Brann (Noorwegen), BK Häcken (Zweden) en Cliftonville FC (Noord-Ierland) als mogelijke tegenstanders. Ook is het nog mogelijk dat de club een ploeg treft uit de eerste voorronde. Het gaat dan om de winnaar van FCB Magpies (Gibraltar) tegen Derry City FC (Ierland) of Valur (IJsland) tegen KF Vllaznia (Albanië). Na de tweede voorronde zal Go Ahead nog twee rondes moeten overleven om uiteindelijk deel te nemen aan het hoofdtoernooi. 

Wanneer speelt Go Ahead Eagles de tweede voorronde voor de Conference League?

Op 25 juli begint voor The Eagles hun Europees avontuur echt. De return staat gepland voor 1 augustus. Mocht Go Ahead Eagles weten door te stromen naar de groepsfase, dan spelen zij vanaf 25 september hun groepswedstrijden.