'Bale keert mogelijk terug': deze voetbalclub wil de oud-Real speler inlijven

Gareth Bale mogelijk naar Wrexham
9 juni om 20:45

Gareth Bale zal mogelijk zijn voetbalschoenen toch weer aantrekken. De Welshmen kan rekenen op interesse vanuit Engeland. Welke club wil Bale weer overtuigen om te voetballen? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Na een zeventien jaar durende carrière was stopte Bale in 2023 met voetballen. Na zijn avontuur bij Los Angeles FC en het behalen van zijn grootste droom, voetballen op een WK met Wales, was het genoeg voor de 34-jarige. De rechtsbuiten brak door in de Premier League bij Southampton, maar maakte furore bij Tottenham Hotspur. Uiteindelijk vertrok hij voor honderd miljoen richting Spanje waar hij met Real Madrid vijf keer de Champions League won.

Welke club wil Bale laten terugkeren?

Bale veruilde het voetbalveld voor de golfbaan, maar maakt mogelijk toch weer de switch terug. Voetbalclub Wrexham is een online sensatie door hun serie, maar eigenaren Ryan Reynolds en Rob McElhenney zijn ook niet vies van een stunt. Na de promotie terug in de professionele voetbalpiramide behaalde de club uit Wales dit seizoen wederom een promotie. Daarom zullen zij volgend jaar uitkomen in de League One, het derde niveau in Engeland.

'Bale is technisch nog steeds beschikbaar! Ik heb vorig jaar mijn pleidooi gehouden en ik ga Gareth vertellen dat het aanbod nog steeds op tafel ligt. We laten hem golfen wanneer hij maar wil. Als hij maar komt trainen, dan gaan we uitzoeken hoe we hem in de ploeg kunnen krijgen', zei hij tegen The Athletic. Hoewel de aanvaller niet echt in is gegaan op het aanbod wil de Amerikaan nog altijd overtuigd van het binnenhalen van Bale.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!