Hierom heeft Hirving Lozano nog niet met Peter Bosz gesproken over zijn transfer

Dit zegt PSV'er Hirving Lozano over zijn winterse transfer naar San Diego FC
8 juni om 10:12

Hirving Lozano heeft nog geen gesprek gevoerd met trainer Peter Bosz over zijn aanstaande vertrek bij PSV. De Mexicaanse aanvaller zal in januari naar San Diego FC verhuizen. Lozano, momenteel 28 jaar oud, maakt de overstap naar San Diego FC, dat vanaf volgend seizoen deelneemt aan de Major League Soccer (MLS). Het MLS-seizoen loopt van februari tot november.

In een interview met ESPN licht Lozano zijn keuze toe. "Het is een mooi project dat steeds groter wordt waarmee jonge spelers worden geholpen. Ik wil een stempel achterlaten, zeker voor de jonge mensen."

Lozano benadrukt dat zijn aankomende vertrek geen invloed zal hebben op zijn inzet voor PSV in de resterende maanden. Hij heeft echter nog niet met Bosz gesproken. "Ik werk altijd hard en probeer een plek in het elftal te veroveren, of het nu voor vijf minuten of een hele wedstrijd is. Ik wil het team altijd helpen en genieten van mijn laatste maanden hier, vooral met de fans. Ik wil hen iets teruggeven."

Lozano werd afgelopen seizoen voor de tweede keer in zijn carrière landskampioen met PSV. In 24 Eredivisie-wedstrijden scoorde hij zes keer en gaf hij drie assists.