Van Dijk doet uitspraak met bekende Youtuber: voor deze clubs zal hij niet spelen

Voor welke clubs zal Virgil van Dijk niet spelen?
5 juni om 23:20

Virgil van Dijk heeft in een video met de Britse Youtuber Angry Ginge een bijzondere uitspraak gedaan. De centrale verdediger van het Nederlands elftal erkende nooit voor twee Engelse clubs te willen spelen. Welke clubs zijn dat? VoetbalNieuws.nl legt het voor je uit.

Hoewel Van Dijk momenteel druk in voorbereiding zit met het Nederlands elftal richting het EK en het oefenduel met Canada dook er een video op met de Youtuber Angry Ginge. De videomaker is niet onbekend in Engeland, want eerder maakte hij al video's met Wayne Rooney. Als sponsorovereenkomst met Nike speelt Van Dijk een rol in de video waar de twee voetbalopdrachten doen.

Voor welke clubs zal Van Dijk niet willen spelen?

Als Ginge hem de vraag stelt voor welke club Van Dijk zou willen spelen als hij moest kiezen tussen Manchester United en Everton FC. Het antwoord van de Liverpool aanvoerder is duidelijk: "Ik zou voor geen van beide spelen. Dat zal nooit gebeuren", zegt hij lachend. Daarop springt Angry Ginge in, want de Engelsman is groot fan van The Red Devils. Zowel Manchester United als Everton zijn de grote rivalen van Liverpool en dus is het niet raar dat Van Dijk die twee clubs liever niet aan zijn CV toevoegd.

@angrygingerhub No way ginge said that to him lmao 💀 #angryginge #fyp #viral ♬ original sound - AngryGingerHub

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!