'Nagelsmann moet nog één keuze maken: deze spelers vallen mogelijk af'

Welke Duitse-spelers kunnen nog buiten de EK-selectie vallen?
5 juni om 19:25

Julian Nagelsmann moet nog altijd de keus maken wie de laatste afvaller in de selectie van Die Mannschaft wordt. Op vrijdagmiddag zal hij zijn keuze bekend maken, maar de Duitse pers denkt te weten wie er op de wip zit. Wie zijn deze spelers? VoetbalNieuws.nl legt het aan je uit.

Na het 0-0 gelijkspel tegen Oekraïne staat voor de ploeg van Nagelsmann nog één test op het programma. Op vrijdagavond oefent Duitsland tegen Griekenland, maar in de middag zal de bondscoach zijn laatste afvaller bekend maken. Eerder moest Brajan Gruda het trainingskamp verlaten en daarmee werd de selectie uitgedund tot 27 spelers. De UEFA heeft een maximum van 26 spelers ingesteld en daarmee moeten verschillende spelers nog vrezen om de laatste afvaller te worden van Duitsland. De organisator van het EK 2024 opent het toernooi tegen Schotland op vrijdag 14 juni.

Welke spelers staan op de nominatie om het EK niet te halen?

Hoewel de beslissing van Nagelsmann nog twee dagen niet gemaakt zal worden denkt Sky Sports Deutschland te weten welke spelers nog op de nominatie staan. 'Volgens informatie van Sky moeten vijf spelers zich nog zorgen maken over hun EK-ticket. Namelijk Robin KochMaximilian BeierDavid Raum, Chris Führich en Aleksandar Pavlovic', aldus het medium.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!