Met de schrik vrij gekomen: dit zegt Lozano over zijn horrorblessure in 2021

Lozano verloor in 2021 bijna zijn oog
4 juni om 16:45

Hirving Lozano had met wat ongeluk zijn oog verloren na een vervelend incident tijdens de wedstrijd tussen Mexico en Trinidad en Tobago in 2021. De aanvaller van PSV vertelt in gesprek met ESPN over dit vervelende moment en welke gevolgen het had kunnen hebben. VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken voor je op een rij.

"Ik raakte geblesseerd aan mijn oog met het Mexicaanse elftal", vertelt de Mexicaan in gesprek met ESPN. "Dat was heel erg. Ik ben bij veel dokters geweest die zeiden dat misschien mijn oog eruit moest of dat het verlamd zou blijven, want de klap was heel hard. Als je naar de foto's kijkt, zijn die echt heel erg."

Tijdens de Gold Cup in 2021 speelde Lozano namens Mexico tegen Trinidad en Tobago, waarna hij tijdens het duel hard in botsing kwam met de doelman van de tegenstander. "Als die diepe snee iets meer naar links of rechts was gegaan, was ik misschien mijn oog verloren of blind geworden", vertelde Lozano eerder al over het incident. "Wanneer je kinderen hebt, denk je al snel aan hun welzijn en wat voor invloed het op hén zal hebben."