Waar kan ik Suriname - Saint Vincent en de Grenadines zien?

Waar en hoe laat wordt het eerste WK-kwalificatieduel van Suriname uitgezonden?

5 juni om 22:50

Hoewel de blik van Nederland richting het EK 2024 gaat, staat voor andere landen al de kwalificatie voor het WK 2026 op het programma. Zo ook voor Suriname, want zij beginnen tegen Saint Vincent en de Grenadines aan hun kwalificatiereeks. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Suriname - Saint Vincent en de Grenadines kijken

Suriname is ingedeeld in een poule met El Salvador, Puerto Rico, Saint Vincent en de Grenadines en Anguilla. De kwalificatie werkt als volgt: de nummers één en twee van de poule gaan door naar de volgende ronde van de WK-kwalificatie. Dit betekent dat elke wedstrijd cruciaal is voor Suriname om zich te plaatsen voor het mondiale toernooi.

De selectie van Suriname kent enkele interessante namen en debutanten. RKC-doelman Etienne Vaessen maakt zijn debuut in deze kwalificatiereeks. Daarnaast zijn ook Eredivisie-spelers Djevencio van der Kust, Justin Lonwijk en Jeredy Hilterman van de partij. Andere grote namen in de selectie zijn Sheraldo Becker, Gyrano Kerk en Stefano Denswil. Met deze mix van ervaring en nieuw talent hoopt Suriname een sterke indruk te maken en de volgende ronde te bereiken.

Op welke zender is Suriname - Saint Vincent en de Grenadines te zien?

Op woensdagavond 5 juni om 23.00 uur zal er afgetrapt worden tussen beide landen. ESPN zal de volledige wedstrijd uitzenden en zal dat doen op ESPN 1VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!

logo

Suriname

  • 4
  • 1
logo

St. Vincent & Grenadines

FT
  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
woensdag 5 juni 2024
Stadion
Dr. Ir. Franklin Essed Stadion
Aftrap
23:00
Scheidsrechter
Dickerson