Modric gaat nog één jaar verder: 'Zie jullie volgend seizoen'

Luka Modric blijft bij Real Madrid
3 juni om 06:40

In het seizoen 2024/2025 zal Luka Modric ook te bewonderen zijn in de clubkleuren van Real Madrid. De Kroaat gaat toch zijn contract verlengen. Modric maakte dat zelf bekend tijdens de huldiging van Real Madrid.

Eerder kwam Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez al met het nieuws, maar Modric heeft nu zelf ook het nieuws bevestigd. Hij zal zijn aflopende contract gaan verlengen. Tijdens de huldiging in Santiago Bernabéu voor de gewonnen Champions League sprak hij zelf de uitzinnige Madrid-fans toe.

"Ik zie jullie volgend seizoen, Madrista's!", galmde door het Real Madrid-stadion toen de Kroaat de microfoon greep. Daarmee bracht hij aan alle speculatie een einde, want eerder kwam naar buiten dat Los Blancos misschien van hem afwilde. Tot wanneer Modric gaat bijtekenen is nog onbekend.

Door de overwinning op Borussia Dortmund greep Modric zijn zesde Champions League-overwinning in zijn carrière. Ook Toni Kroos, Dani Carvajal en Nacho Fernandes kwamen tot dat aantal. Voor Kroos was het in tegenstelling tot Modric wel zijn laatste wedstrijd. De Duitser zal na het EK 2024 stoppen met voetballen.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!