Luka Modric is volgens Spaanse media toch van plan om zijn contract te verlengen

'Plottwist: Modric verlengt toch bij Real, vertrek Kroos draagt daar aan bij'

22 mei om 14:52

Luka Modric gaat zijn contract toch verlengen bij Real Madrid, aldus Spaanse media waaronder MARCA. Eerder was er sprake van dat De Koninklijke afscheid van hem zou nemen, maar een ontmoeting met voorzitter Florentino Pérez heeft alles veranderd.

Modric beschikt over een aflopend contract in Madrid. In de Spaanse media werd onlangs nog aangegeven dat Real niet met de Kroaat verder wilde gaan, maar daar is verandering in gekomen. Onder meer het vertrek van Toni Kroos en Nacho hebben aan de beslissing bijgedragen. De ervaring moet namelijk wel op een manier binnen het elftal blijven, klinkt het.

Modric was anders ook niet gestopt met voetballen, aldus MARCA. De middenvelder zou pas na het WK in de Verenigde Staten, Mexico en Canada willen afzwaaien. Modric zal in ieder geval nog één seizoen bij Real spelen.

Het aanblijven van Modric zou betekenen dat er nog één speler over is van het gouden Real-middenveld. Casemiro vertrok in de zomer van 2022 naar Manchester United en ook Kroos zal komend seizoen niet meer op het veld verschijnen. De Duitser maakte dinsdag bekend dat hij zijn schoenen na het EK aan de wilgen hangt.