Waar en hoe laat wordt Manchester United - Newcastle United uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Manchester United - Newcastle United uitgezonden?

15 mei om 11:45

Terwijl de Premier League zijn een-na-laatste speelronde ingaat, staat er een cruciaal duel op het programma. Manchester United, momenteel op de achtste plaats, neemt het op Old Trafford op tegen nummer zes Newcastle United. Met slechts twee wedstrijden te gaan, is de strijd om de Europese plaatsen intenser dan ooit. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Manchester United heeft nog een kleine kans om over Chelsea heen te springen voor de zevende plaats, die mogelijk recht geeft op Europees voetbal. Met een verschil van drie punten en een gelijktijdige wedstrijd van Chelsea tegen Brighton, kan de beslissing woensdagavond al vallen. Newcastle, aan de andere kant, heeft zelf ook veel op het spel staan. Ze hebben een achterstand van zes punten op Tottenham, dat vijfde staat, en een overwinning in Manchester zou hun kansen op het bereiken van Europa aanzienlijk vergroten.

Live Manchester United - Newcastle United kijken

De wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United begint woensdag 15 mei om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.