Transfernieuws

FC Twente komt met groot nieuws voor duel met AZ en verlengt met Van Wolfswinkel

FC Twente komt met groot nieuws voor duel met AZ en verlengt met Van Wolfswinkel

5 mei - 11:44

FC Twente gaat langer door met Ricky van Wolfswinkel. Het contract van de spits liep dit seizoen af, maar door een verlenging gaan beide partijen in het seizoen 2024/25 met elkaar door. 

FC Twente brengt zondag het nieuws via de officiële kanalen, luttele uren voordat het belangrijke duel met AZ plaatsvindt. Op de clubsite van de Tukkers spreekt Van Wolfswinkel over zijn liefde voor de FC Twente. "Drie jaar geleden kwam ik bij FC Twente en had ik één groot doel: met FC Twente in Europa in. Afgelopen jaren hebben we met trots, ambitie en een goede dosis nuchterheid iets heel moois opgebouwd. Niet alleen op het veld, maar ook daar buiten. De weg die wij afgelegd hebben is uniek. Ik ben onmeunig trots dat ik hier deel van uitmaak en volgend jaar ben ik er gewoon weer bij."

Arnold Bruggink, technisch directeur bij de club, is blij met het besluit van Van Wolfswinkel. "Ricky heeft afgelopen jaren een grote bijdrage gehad in de prestaties van de club en vervult ook een heel positieve rol binnen de selectie. Ricky bewijst op elke training en in elke wedstrijd dat hij topfit is en een heel grote drive heeft. Een slimme spits met een sterk karakter. Komend seizoen gaat Ricky in de Eredivisie en op het Europese podium wederom van grote waarde zijn voor FC Twente."

Van Wolfswinkel arriveerde in 2021 bij Twente en was tot dusver in 112 wedstrijden goed voor veertig goals. De tweevoudig international speelde in het verleden voor Vitesse, FC Utrecht, Sporting Lissabon, Norwich City, Saint-Étienne, Real Betis en FC Basel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!