Nieuws

Deze oud-speler is door Feyenoord gevraagd om de KNVB beker uit te reiken

Deze oud-speler is door Feyenoord gevraagd om de KNVB beker uit te reiken

10 april - 08:35

Over iets meer dan één week is het zo ver. Dan bepalen Feyenoord en NEC Nijmegen wie er met de KNVB Beker van dit jaar vandoor gaat. Mochten de Rotterdammers winnen, wie zal dan de beker uitreiken? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Door overwinningen op PSV en AZ beleefde Feyenoord geen makkelijke weg richting de finale van de KNVB Beker. FC Groningen werd in eigen huis wel makkelijk aan de kant gezet in de halve finale en daarmee was de twintigste bekerfinale uit de clubgeschiedenis een feit. De laatste keer dat de Rotterdammers de beker wonnen was in het seizoen 2017/2018. De Alkmaarders werden toen in de finale verslagen met 3-0. Na afloop mocht Karim el Ahmadi toen uit handen van John de Wolf de beker in ontvangst nemen.

Wie reikt de beker uit voor Feyenoord?

Dit keer zal De Wolf vanaf de bank toekijken hoe zijn Feyenoord op zoek gaat naar nieuw succes. De oud-speler maakt deel uit van de staf van Arne Slot en kan niet nogmaals de Dennenappel uitreiken. Daarom besloten de Rotterdammers een andere oud-speler naar voren te schuiven om de mogelijke eer op zich te nemen. Regi Blinker zal dit keer, mocht Feyenoord de beker winnen, de Dennenappel overhandingen.

"Ik volg Feyenoord nog altijd op de voet en kijk ook dit seizoen met veel plezier naar de wedstrijden", aldus Blinker op de clubwebsite. "Ik ben dan ook enorm trots en vereerd dat ik voor deze prijsuitreiking ben gevraagd, maar om de rol te kunnen vervullen zal Feyenoord natuurlijk eerst de wedstrijd nog moeten winnen. Dat zal niet makkelijk worden aangezien ze met N.E.C. een ploeg in vorm treffen. Maar hopelijk gaat het ze lukken, want ik weet zelf hoe geweldig het is deze prijs met Feyenoord te winnen. Dat blijft je altijd bij."