Nieuws

Hoe laat en waar is de halve finale Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf te zien?

Hoe laat en waar is de halve finale Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf te zien?

3 april - 20:30 Laatste update: 20:30

Het is in Duistland weer tijd voor de DFB Pokal. FC Kaiserslautern werd de eerste finalist alleen wacht nog altijd op de tegenstander. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf kijken

De ploeg van Xabi Alonso is nog altijd niet te stoppen in de Bundesliga. De voorsprong naar Bayern München is ondertussen opgelopen tot dertien punten en de eerste titel in de geschiedenis van de club lijkt slechts nog een kwestie van tijd. Na 27 speelrondes verloor Bayer Leverkusen ook nog geen wedstrijd, al zag het er afgelopen weekend slecht uit tegen Hoffenheim. Doelpunten in de 88ste en 91ste minuut hielpen Die Werkself uiteindelijk toch nog aan drie punten.

FC Kaiserslautern is de tegenstander die wacht in de finale in Berlijn. Naast de landstitel kan Bayer Leverkusen dus ook de bekeroverwinning ruiken. Tegenstander Fortuna Düsseldorf won afgelopen weekend nog van Kaiserslautern en bezet de derde plek in de 2. Bundesliga. Zullen er uiteindelijk twee tweede diviosionisten in de finale staan, of maakt Leverkusen de favorieten rol waar?

Op welke zender is Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf te zien?

Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf begint woensdag 3 april om 20.45 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij Ziggo Sport op Ziggo Sport Voetbal. Ook zend de Duitse zender ZDF de volledige wedstrijd uit. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!