Nieuws

Ihattaren weer in de problemen: Slavia Praag maakt beëindiging samenwerking bekend

Ihattaren weer in de problemen: Slavia Praag maakt beëindiging samenwerking bekend

31 maart - 21:35 Laatste update: 21:35

Mohamed Ihattaren is weggestuurd bij Slavia Praag. De Tsjechische club heeft de breuk wereldkundig gemaakt aan de hand van een verklaring. Ihatarren was slechts vier maanden actief voor Slavia Praag.

'Slavia Praag en Mohamed Ihattaren beëindigen hun samenwerking. De speler sprak onder meer de wens uit om zich te concentreren op zijn carrière binnen zijn directe omgeving en familie, Slavia steunde hem volledig in deze keuze', valt te lezen in een verklaring van de Tsjechische voetbalclub. 

Vier maanden lang was Ihattaren actief voor Slavia Praag. Hij kwam bij de club terecht nadat hij ook was weggestuurd bij Juventus. In de tussentijd speelde de middenvelder ook nog kortstondig bij Ajax, maar daar wilde het ook al niet lukken. Voetbal International meldde eerder al dat het er niet rooskleurig uit zag voor de 22-jarige.

In de geruchten die rond gingen was vooral de profesionaliteit van Ihattaren een probleem. Eerder bleek dat ook al een struikelpunt toen onder andere Wesley Sneijder publiekelijk aangaven de middenvelder te helpen, maar dat hij er zelf met de pet naar gooide.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!