Nieuws

'Feyenoord is zeer concreet en legt miljoenenbod neer voor Vitesse-smaakmaker'

'Feyenoord is zeer concreet en legt miljoenenbod neer voor Vitesse-smaakmaker'

31 maart - 15:31
1

Feyenoord is serieus werk aan het maken van Anis Hadj Moussa. De Rotterdammers hebben een bod van 3,5 miljoen euro neergelegd voor de smaakmaker van Vitesse, meldt Foot Mercato.

Hadj Moussa wordt dit seizoen door Vitesse gehuurd van Patro Eisden, dat komende zomer miljoenen kan vangen voor de aanvaller. Naast Feyenoord zouden ook Ajax en PSV interesse hebben in Hadj Moussa. De Rotterdammers lijken echter het meest concreet en hebben naar verluidt een bod van 3,5 miljoen euro, inclusief bonussen, neergelegd.

Hadj Moussa is één van de weinige lichtpuntjes dit seizoen bij Vitesse, dat af lijkt te stevenen op degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie. Feyenoord-trainer Arne Slot liet voorafgaand aan het thuisduel met FC Utrecht doorschemeren dat hij gecharmeerd is van Hadj Moussa. "Ik kan wel zeggen dat ik heel erg fan ben van spelers die de één-tegen-één domineren. En dat doet hij", aldus de oefenmeester.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!