Nieuws

Slot voert wijziging door in Feyenoord-opstelling, Stengs terug in de selectie

Slot voert wijziging door in Feyenoord-opstelling, Stengs terug in de selectie

31 maart - 13:22

Feyenoord kan zondagmiddag het gat met koploper PSV verkleinen tot zeven punten, maar dan moet er in eigen huis gewonnen worden van FC Utrecht. De Rotterdammers treden aan met onder meer Igor Paixão, die de geblesseerde Luka Ivanusec vervangt.

Voor het treffen met FC Utrecht moest Feyenoord-trainer Arne Slot een beetje puzzelen binnen zijn selectie. Zo kan de oefenmeester niet beschikken over Justin Bijlow, Gernot Trauner, Alireza Jahanbakhsh en Antoni Milambo. Calvin Stengs is terug van een blessure en keert wel terug bij de selectie, maar begint op de bank.

De verdediging bestaat zoals verwacht uit Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, David Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld staat kersverse international Quinten Timber naast Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer. Voorin valt de keuze, naast die op Santiago Gimenez, ook op Yankuba Minteh en Igor Paixão. Luka Ivanusec ontbreekt wegens een blessure.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!