Opstellingen

Opstelling PSV bekend: teruggekeerde Saibari nog niet door Bosz opgenomen in basis

Opstelling PSV bekend: teruggekeerde Saibari nog niet door Bosz opgenomen in basis

30 maart - 15:08 Laatste update: 15:16

Er is voor Ismael Saibari nog geen basisplaats weggelegd tegen NEC. Peter Bosz kan tijdens het bezoek aan Nijmegen weer beschikken over zijn middenvelder, die door een blessure enkele weken uit de roulatie was. Zaterdagmiddag moet Saibari nog genoegen nemen met een reserverol bij PSV.

Ten opzichte van de laatste wedstrijd van PSV zijn er door Bosz geen wijzigingen in zijn basiselftal doorgevoerd. Dit betekend dat Walter Benitez tussen de palen is terug te vinden. Samen met zijn verdediging; bestaande uit Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Serginio Dest, moet hij zijn doel schoon zien proberen te halen.

Op het middenveld is er in De Goffert ruimte voor het Oranje-koppel Jerdy Schouten en Joey Veerman. Het tweetal stond bij de oefeninterland van Nederland tegen Duitsland (2-1) in Frankfurt nog in de basis en kreeg voor hun optreden complimenten. In de aanvallende rol op het middenveld is er plek voor Guus Til. Dit betekend dat de teruggekeerde Saibari op de bank moet beginnen. De Marokkaanse smaakmaker raakte eind februari geblesseerd en moest daardoor diverse wedstrijden van PSV aan zich voorbij laten gaan. Dit seizoen is Saibari al goed voor acht doelpunten en vijf assists in 28 wedstrijden. 

In de aanval kiest Bosz wederom voor het drietal van Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano. PSV neemt het om 16.30 uur als ongeslagen koploper op tegen NEC, dat met 39 punten op een knappe zesde plek in de Eredivsiie staat.

Volledige opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest;  Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, de Jong en Lozano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!