Transfernieuws

'Gewild PSV-trio vertrekt mogelijk in de zomer, club heeft vervangers op het oog'

'Gewild PSV-trio vertrekt mogelijk in de zomer, club heeft vervangers op het oog'

30 maart - 08:48

PSV heeft al de nodige transferplannen voor de zomer en het lijkt erop dat er in de zomer in ieder geval één speler gaat vertrekken. Het Eindhovens Dagblad bespreekt de obstakels en mogelijkheden voor de Eindhovenaren in de transferzomer en laat ook vallen welke spelers wellicht als vervangers worden gehaald. 

Op doel hoopt PSV na de zomer nog over Walter Benítez te beschikken en de Argentijn mag 'zeker niet voor een habbekrats of een aardige bieding weg'. In de verdediging is er echter meer speling: Jordan Teze en Olivier Boscagli mogen voor 'meer dan uitstekende biedingen' vertrekken uit Eindhoven. André Ramalho kan mogelijk aanblijven als back-up en Ryan Flamingo van FC Utrecht is in beeld om de verdediging te versterken.

Op het middenveld moet wellicht een vervanging komen van Malik Tillman, die wellicht naar Bayern München kan. Het contract van Joey Veerman moet worden opengebroken en PSV wil dat doen zonder een hoop clausules die een vertrek verbieden.

In de aanval staat de naam van Couhaib Drioeuch nog altijd op de Eindhovense lijstjes. Johan Bakayoko vertrekt naar alle waarschijnlijkheid: de jonge Belg lijkt simpelweg onhoudbaar en kan voor een groot bedrag vertrekken. Naast Driouech wordt ook de naam van Osama Sahraoui genoemd als mogelijke aanwinst. Daarnaast rept het ED over een 'nog onbekende optie voor de rechterkant'. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!