Breaking news

'Feyenoord is Ajax en PSV te snel af en nadert akkoord met Vitesse-smaakmaker'

'Feyenoord is Ajax en PSV te snel af en nadert akkoord met Vitesse-smaakmaker'

30 maart - 07:15 Laatste update: 9 april - 14:05
1

Feyenoord is dicht bij een akkoord met Vitesse-smaakmaker Anis Hadj Moussa. Het werd vrijdagavond bekend dat zowel Feyenoord, PSV en Ajax achter de huurling van de Arnhemmers aanzitten, maar de Rotterdammers maken nu veruit de meeste kans op een akkoord. 

Volgens berichtgeving van De Telegraaf gaat Hadj Moussa de problemen op de rechterflank oplossen in De Kuip. De 22-jarige Algerijn arriveerde in januari in de Eredivisie en wordt gehuurd van de Belgische tweedeklasser Patro Eisden. In Vitesse is het kommer en kwel, maar Hadj Moussa geldt als een van de weinige lichtpuntjes.

Vitesse lijkt te gaan degraderen, maar Hadj Moussa krijgt dus waarschijnlijk de kans om in de Eredivisie te blijven spelen én in de Champions League uit te komen. Naast de Nederlandse clubs zijn ook nog clubs uit Spanje en België in de markt voor de vleugelspeler. 'Feyenoord-trainer Arne Slot zoekt al een tijdje naar een dergelijk type speler voor de aanval aan de rechterkant. Hoewel hij daar al diverse spelers heeft laten acteren zoals Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en zelfs uitkwam bij verdediger Bart Nieuwkoop heeft Slot de ideale structurele bezetting op rechts nog altijd niet gevonden', aldus De Telegraaf.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!