Nieuws

Deze Eredivisie-smaakmaker sprak met de KNVB over interlandcarrière bij Oranje

Deze Eredivisie-smaakmaker sprak met de KNVB over interlandcarrière bij Oranje

29 maart - 20:20 Laatste update: 20:26

De KNVB heeft onlangs gesproken met Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech. De Eredivisie-smaakmaker kan kiezen voor een interlandloopbaan bij Marokko of Nederland. VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

Driouech is bezig aan een topseizoen in Rotterdam-Oost en dat is niet onopgemerkt gebleven. De 21-jarige aanvaller stond in de afgelopen transferwindow al in de belangstelling van onder meer Feyenoord en PSV. Marokko wil Driouech nu graag binden voor de nationale ploeg. In het verleden speelde de aanvaller al jeugdinterlands voor het Afrikaanse land. De KNVB hoopt daar echter een stokje voor te steken en Driouech te overtuigen om voor Nederland te kiezen.

De KNVB sprak met Driouech

Nigel de Jong heeft inmiddels gesproken met Driouech, onthult Mike Verweij in de Kick Off-podcast van De Telegraaf. De directeur voetbal sprak namens de KNVB en hoopt dat de razendsnelle aanvaller geduldig blijft en knokt voor een plek in Oranje. Valentijn Driessen begrijpt niks van het gesprek. "Dat is een speler van Excelsior. Gaan we nu met spelers van Excelsior praten?", is de verslaggever kritisch.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!