Transfernieuws

Dit is waarom PSV niet hoeft te vrezen voor een vertrek van Noa Lang

Dit is waarom PSV niet hoeft te vrezen voor een vertrek van Noa Lang

28 maart - 21:32 Laatste update: 30 maart - 09:18

Noa Lang werd in het begin van het seizoen gezien als dé topspeler van de Eredivisie, maar door blessureleed moest de aanvaller al veel wedstrijden missen. VoetbalNieuws.nl legt uit waarom PSV zich geen zorgen lijkt te hoeven maken om een vroegtijdig vertrek van de Nederlander. 

Waarom PSV niet hoeft te vrezen voor een vertrek van Noa Lang

Volgens het Eindhovens Dagblad is de kans dat Lang weer in de zomer uit de Eredivisie vertrekt zeer klein. De vleugelspeler lijkt 'revanche' te willen nemen, aldus het streekblad. 'Bij PSV, welteverstaan. Een geluk bij een ongeluk, door de blessure van Lang is de dreiging van een snelle transfer naar de achtergrond verdwenen.'

De komst van Lang werd bestempeld als een grote stunt, maar de speler zou zelf nog niet tevreden zijn over zijn prestaties in het huidige seizoen. Het ED schrijft dat, 'afgaand op de prognoses die nu bekend zijn', de kans aanwezig is dat Lang dit seizoen nog in actie komt voor PSV, dat hard op weg is landskampioen te worden. 

PSV heeft dit seizoen geen kind aan de Eredivisie. De club verloor nog niet en liep pas zes verliespunten op: de voorsprong op achtervolger Feyenoord bedraagt maar liefst tien punten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!